Lasersnijden

Wullems, uw specialist op het gebied van vakkundig lasersnijden

 

Voor uiterst gedetailleerd lasersnijden bent u bij Wullems Constructie en Plaatwerken aan het juiste adres. Met behulp van de meest geavanceerde machines die uitgerust zijn met de nieuwste technologie, zijn wij in staat om aan al u wensen te voldoen. Onze specialisten kunnen buitengewoon complex laserwerk voor u verrichten.

 

Lasersnijden met moderne machines

 

Door gebruik te maken van onze CNC-machines en de nieuwste Laser Trumatic 4050, kunnen wij lasersnijwerk in alle gewenste vormen leveren. Bij ons bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit. De 5000 Watt laser van Trumpf beschikt over een LIFTMASTER met snijafmetingen van 4000 x 2000 mm. Daarnaast kunnen wij door geautomatiseerde besturing onze productieprocessen optimaal laten verlopen. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt lasersnijden. Onze machines leveren het beste eindresultaat.

 

Onze service

 

Met ruim 50 jaar ervaring, een uitgebreid machinepark en geavanceerde machines, kunnen wij een snelle levertijd garanderen. Wij leveren vakmanschap tegen een scherpe prijs. Voor de machine- en apparatenbouw bieden wij het beste lasersnijwerk voor al uw staal en roestvrij materiaal.

 

Mocht u vragen hebben over onze diensten, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Of bezoek ons moderne bedrijfspand, centraal gelegen op het industriegebied te Weert. Wij helpen u graag!

Kontaktiere uns