Betonmallen Bouw

Wullems heeft zich in de loop der jaren extra gespecialiseerd op de betonmallen bouw. Het eindresultaat van de betonnen producten hangt samen met de kwaliteit van de metalen beton mal.
De beton mal moet slijtvast en robuust zijn, strak afgewerkt en goed te lossen. Indien een beton mal niet goed strak en vlak is, is dit altijd terug te zien in het gestorte voorwerp.
Hierdoor staat bij Wullems de kwaliteit van dergelijke betonmallen hoog in het vaandel.  


Waarom betonmallen kopen bij Wullems?
Al bijna 60 jaar ervaring in het bouwen/ mede ontwikkelen en vervaardigen van diverse beton mallen. Hierdoor beschikken onze specialisten over veel kennis die zij graag met de klant delen. U kunt beton mallen kopen bij Wullems, waarbij onze specialisten graag met mee denken over bijvoorbeeld alternatieve oplossingen en verfijningen. Doordat bij ons de focus ligt op efficiënte logistiek en productprocessen, kunnen wij snelheid en kwaliteit waarborgen. Dit, in combinatie met de prijzen van de concurrenten en een snelle levertijd, maakt Wullems tot een gedegen en vakkundig bedrijf dat uw vertrouwen waard is.


Sectoren waar Wullems actief is
Toeleverancier van a-z voor machine en apparatenbouwers, andere sectoren zijn, verpakkingsindustrie, Voedingsindustrie, Milieusector, Attractiebouw, de Bouw,  infrastructuur.


Contact
Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Onze specialisten staan u graag te woord. Bel (0495) 45 03 70 of mail naar info@wullems.nl.

Contact Opnemen