Zetwerk

Wullems heeft zich, naast andere specialisaties, de laatste jaren met name toegelegd op zetwerk en kanten. Metalen platen worden met behulp van een zet- of kantbank langs een rechte lijn gebogen of gevouwen.

Machinepark
Dankzij ons diverse machinepark kunnen wij metalen platen precies zetten naar de wens van de klant.

Wij werken met de volgende machines:
-V1300 3 meter kantbank 130 ton 

-V2300 4 meter kantbank 230 ton (2 buighulpen) 

-TRUBEND 5320 4 meter kantbank 320 ton (2 buighulpen)

 

Wat bieden wij?

Door ons al jarenlang te specialiseren in het zetwerk en kanten en door ontzettend mooie projecten voor klanten uit te voeren, beschikken onze specialisten over veel kennis. Onze specialisten delen graag hun ruime kennis met de klant. Dit doen zij door vanaf het begin met de klant mee te denken en te adviseren om zetwerk op maat te realiseren. Daarnaast heeft Wullems efficiënte logistiek en productprocessen hoog in het vaandel staan. Hierdoor kunnen wij snelheid en kwaliteit van het zetwerk op maat waarborgen. Dit, in combinatie met de prijzen van de concurrenten en een snelle levertijd, maakt Wullems tot een gedegen en vakkundig bedrijf dat uw vertrouwen waard is.

 

Sectoren waar Wullems actief is

Toeleverancier van a-z voor machine en apparatenbouwers, andere sectoren zijn, verpakkingsindustrie, Voedingsindustrie, Milieusector, Attractiebouw, de Bouw, infrastructuur.

Contact
Bent u geïnteresseerd in zetwerk op maat of heeft u vragen? Onze specialisten staan u graag te woord. Bel (0495) 45 03 70 of mail naar info@wullems.nl.

Contact Opnemen