Laswerk

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in laswerk (ook RVS)? Bij Wullems bent u aan het goede adres voor zowel gecertificeerd als niet gecertificeerd laswerk. Wij verzorgen al ruim 60  jaar laswerk voor de machinebouw. Naast dat wij de klant volledig kunnen ontzorgen, staan snelheid en kwaliteit ook hoog in het vaandel bij Wullems.


(indien gewenst) Gecertificeerd laswerk 
Indien gewenst kunnen wij gecertificeerd lassen tot de gecertificeerde eis die u wilt. Wullems beschikt over een NEN-EN 1090 EXC.2 certificering en een 3834 certificering. Zowel ons bedrijf (ISO-15614) als onze lassers (ISO-9606) zijn uitgebreid gecertificeerd, zodat we snel kunnen schakelen.
Al onze lassers staan onder toezicht van onze interne lascoördinator IWC level B. Onze lascoördinator beschikt ook over het VT W2 certificaat waardoor hij visuele las inspecteur is.
Op het moment dat er een lascoördinator van een hoger level geëist wordt hebben we korte lijnen met desbetreffende keuringsinstanties en IWE'ers.


Wat bieden wij?
Wullems staat klaar voor zowel enkel stuks, klein en middelgrote series. Wel of niet gecertificeerd.
Door onze klantorders te combineren met de diverse snijprocessen kunnen we de materialen optimaal benutten. Dit optimaal benutten houdt in dat we zoveel mogelijk onderdelen uit een plaat halen. Om de door de klant gewenste profielen te realiseren worden plaatdelen direct op de juiste lengte gesneden en gebogen. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van de buis en koker handelslengtes, wat direct zorgt voor materiaalbesparing. Dit werkt in de voordeel van de klant. Wullems is een familiebedrijf dat opgericht is in 1960. Door het afronden van veelzijdige projecten voor klanten beschikken onze specialisten over veel kennis die ze graag met de klant willen delen. Deze kennis heeft  betrekking op de diverse mogelijkheden, alternatieven, valkuilen en het inzetten van efficiënte processen. Kleine aanpassingen kunnen grote besparingen opleveren.


Sectoren
Toeleverancier van a-z voor machine en apparatenbouwers, andere sectoren zijn, verpakkingsindustrie, Voedingsindustrie, Milieusector, Attractiebouw, de Bouw,  infrastructuur,  

 
Contact
Bent u geïnteresseerd in laswerk of heeft u vragen? Onze specialisten staan u graag te woord. Bel (0495) 45 03 70 of mail naar info@wullems.nl.

 

 

Contact Opnemen