Constructiewerk

Meer dan 40 jaar ervaring in industrieel constructiewerk

Wullems is sinds 1960 een betrouwbare partner binnen de industrie. De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in constructiewerk voor de machine- en apparatenbouw. Wij hebben de juiste mensen, machines en materialen voor het uitvoeren van constructiewerk.

 

Zowel stuks- als serieproducten

Wullems vervaardigt zowel stuks- als serieproducten voor uw constructiewerk. Met de juiste precisie en alle aandacht voor detail worden deze producten in elke gewenste afmeting uitgevoerd. Onze geavanceerde machines in combinatie met onze scherpe prijzen en acceptabel levertermijn maken ons tot een bedrijf met een naam in deze branche. Wullems is beslist een van de beste partners voor uw constructiewerk.

 

Volledig volgens uw wensen

Wullems beschikt over goed opgeleid personeel dat oor heeft voor uw wensen. Op onze teken- en ontwerpafdeling worden de wensen van de klanten uitgewerkt waarna onze medewerkers aan de slag gaan om deze te realiseren. Dit wordt gedaan met behulp van een diversiteit aan machines, die de technologie van morgen nú al binnen handbereik brengen.

Contact Opnemen