Bedrijfshistorie

In 1960 opgericht door de heer Piet Wullems, voor vele beter bekend als Pietje.

Piet is als eenmans bedrijf begonnen in een schuurtje gelegen achter zijn voormalig woonhuis. Al snel werd er een loods van 15x7 meter gebouwd achter het woonhuis gevestigd aan de Boshoverbeek.

Hierna kwam Piet al snel tot de conclusie dat hij niet langer zonder personeel kon. Het bedrijf groeide uit naar 3 man personeel.

In 1979 verhuisde Piet met zijn bedrijf naar het industriegebied Kanaalzone 2 en wel op de Haveneind 4. Hier werd het bedrijf gevestigd in een bedrijfshal van 25x15 meter (zie foto).

In 1980 trede zoon Jan Wullems toe tot het personeelsbestand. Samen werkte Piet en Jan verder aan de toekomst van het bedrijf.

Het bedrijf groeide snel en dus werd er een hal van 30x20 meter aangebouwd. Ook het personeelsbestand groeide uit naar 10 man.

In 1986 nam zoon Jan Wullems het bedrijf van vader over. En zetten het werk van Piet voort. Snel stapte men over naar toelevering van licht constructiewerk en plaatwerk voor de apparaten- en machinebouw.

Het bedrijf groeide gestaag en stap voor stap werd er geïnvesteerd en aangebouwd. Zo werden machines met de laatste nieuwe technieken geïnvesteerd en de buurman bijgekocht.

In 2014 werd er geïnvesteerd in een nieuwe hal van 1000m2 en werden de kantoor/kantine vernieuwd tot een modern pand met hedendaagse uitstraling.

Inmiddels is het klantenbestand flink gegroeid waardoor ook het personeelsbestand uitgegroeid is naar 23 FTE.

In al deze jaren heeft Wullems een naam verworven op het gebied van toeleverancier voor de machine en apparatenbouw.