PLAATBEWERKING

Wullems is gespecialiseerd op het gebied van plaatbewerking voor de machine- en apparatenbouw, in staal en roestvrij materiaal.
Op onze teken- en ontwerpafdeling worden de plaatbewerking wensen van onze klanten uitgewerkt waarna ons vakkundig personeel in combinatie met onze geavanceerde CNC-machines het werk overnemen. 
Met grote precisie en met veel aandacht voor detail worden zowel stuks- als serieproducten, in elke afmeting, uitgevoerd en behandeld.


Wat bieden wij?

Plaatbewerking bij Wullems is heel divers; namelijk van hele kleine tot grote plaatwerken.  Alles is mogelijk.

Wullems beschikt over specifieke kennis van materialen, ervaring en productietechnieken. Onze specialisten delen graag hun kennis en denken met u mee over bijvoorbeeld alternatieve oplossingen en verdere verfijningen.
Daarnaast richt Wullems zich op efficiënte logistiek en productprocessen waarbij snelheid en kwaliteit voorop staan.

Dit, in combinatie met concurrerende prijzen en een snelle levertermijn, maakt Wullems tot een gedegen en vakkundig bedrijf dat uw vertrouwen meer dan waard is. 


Sectoren waar Wullems actief is
Toeleverancier van a-z voor machine en apparatenbouwers, andere sectoren zijn, verpakkingsindustrie, Voedingsindustrie, Milieusector, Attractiebouw, de Bouw, infrastructuur.


Contact
Bent u geïnteresseerd in plaatbewerking of heeft u vragen? Onze specialisten staan u graag te woord. Bel (0495) 45 03 70 of mail naar info@wullems.nl.

Contact Opnemen