Metaal zetten

Metaal zetten bij Wullems Constructie en Plaatwerken

Of het nu gaat om metaal knippen, zetten of lasersnijden: Wullems Constructie en Plaatwerken is al ruim 50 jaar de absolute specialist in het zetten van metaal. Bij het metaal zetten wordt een tweedimensionale plaat omgezet naar een driedimensionale plaat middels het langzaam en precies buigen in onze mechanische zetbank. Op deze manier krijgt u gladde, egale objecten die vrij zijn van lasnaden.

Klantspecifieke projecten

Door ons deskundig personeel en onze geavanceerde machines kunnen wij steeds in de behoeften van onze klanten voorzien. Onze Trumpf kantbanken met hoekmeetcorrectie zorgen ervoor dat we klantspecifieke projecten kunnen realiseren. Projecten waarbij het aandeel van plaatwerk de hoofdmoot vormt.

Een perfect product

Wullems heeft zich de laatste jaren geconcentreerd op plaatwerk. Wij zijn een gedegen en professioneel familiebedrijf dat steeds op zoek is naar nieuwe en betere technieken. Ons team werkt met alle enthousiasme aan het verwerken, zetten en vormen van alle soorten metaal. Onze machinepark is ruim en bestaat uit diverse nieuwe machines. Hiermee kunnen wij de diverse uitdagingen van metaal zetten overwinnen. En garanderen wij u een perfect product dat geheel naar uw wensen is gemaakt.

Contact Opnemen