CNC Lasersnijden

Geavanceerde CNC-machines voor nauwkeurig lasersnijden

Zoekt u een specialist op het gebied van lasersnijden?

Wullems is een vakkundig familiebedrijf met jarenlange ervaring. Wij kunnen gedetailleerd lasersnijden met CNC- machines. Wullems Constructie en Plaatwerken levert snijwerk van hoge kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in plaatwerkzaamheden voor de machine- en apparatenbouw.

Sterk in lasersnijden met onze CNC-machines

Wullems is een expert in lasersnijden. Onze geavanceerde CNC-machines zorgen voor een snelle productie en gedetailleerd werk in elke gewenste afmeting. Op onze teken- en ontwerpafdeling worden door onze specialisten al uw wensen uitgewerkt. Daarna gaat ons team aan de slag om met onze geavanceerde CNC-machines alle gewenste vormen te lasersnijden. Wullems is dankzij haar geavanceerde apparatuur altijd een stap voor op de rest. De nieuwe Laser Trumatic 4050 kan contouren snijden die niet realiseerbaar zijn met de klassieke snijmethodes.

Perfect eindresultaat

Naast lasersnijden beheersen wij ook ander andere vakgebieden tot in de details. 
Concurrerende prijzen, veel aandacht voor detail en een acceptabele levertermijn staan hoog in het vaandel bij Wullems. Wij zijn gevestigd in een modern bedrijfspand op het industrieterrein te Weert

Contact Opnemen